%12 İndirim
%12İndirim
Ücretsiz Kargo
Son 30 Günün En Düşük Fiyatı!
Videolu Ürün
Vade Farksız 8 Taksit
Çok Satan
%12 İndirim
%12İndirim
Ücretsiz Kargo
Son 30 Günün En Düşük Fiyatı!
Vade Farksız 8 Taksit
₺81,00 KDV Dahil
₺107,00 KDV Dahil
%24 İndirim
%24İndirim
Vade Farksız 8 Taksit
₺156,80 KDV Dahil
₺178,40 KDV Dahil
%12 İndirim
%12İndirim
Son 30 Günün En Düşük Fiyatı!
Vade Farksız 8 Taksit
Çok Satan
Tükendi
Ücretsiz Kargo
Son 30 Günün En Düşük Fiyatı!
Vade Farksız 8 Taksit
Tükendi
Ücretsiz Kargo
Son 30 Günün En Düşük Fiyatı!
Vade Farksız 8 Taksit

Pikap

Öncelikle ‘pikap’ nedir diye merak edenler ya da plaklara merak sarmış ve acilen pikap sahibi olmak isteyenler için ön bilgilendirme yapmak istiyorum. Vereceğimiz bilgiler doğrultusunda pikap kullanımı, plak örnekleri vs. hakkında aydınlanacağınızı ve bir an önce pikap seti satın alabilmek için heyecanlanacağınızı düşünüyorum.

 

Nostaljik Pikaplar Plak Çalarlar

 

Geçmişe dönüş ruhunu uyandıran nostaljik pikaplar, evinize harika bir ambiyans katmasının yanı sıra, eski günlerin antika rüzgarını da tekrardan estirmektedir.  Günümüz teknolojileri ile geliştirilen nostaljik plak çalarlar, hem teknolojinin nimetlerini barındırıp hem de evinize güzel bir görünüm katacaklar.

 

Pikap için, klasik tarzda bir ses kaynağı ya da ses sistemi diyebiliriz. 1970 yıllarında popülerleşen ve çok sevilen bu müzik çalar pikaplar, üzerine takılan plakların içerisinde ki müziği çalar. Gelişen teknoloji ile birlikte yeni çıkan ses sistemleri, telefonlar, müzik çalarlar vs. sayesinde pikaplar ve plaklar artık nostaljik ürünler haline gelmiştir. Ancak günümüzde nostaljik olmalarından dolayı insanların tekrardan pikaplara ve plaklara bir eğilimi söz konusu olmaya başlamıştır. Bu sebeple pikaplar yine klasik görünümünde ancak, daha teknolojik ve yeni özellikler kazandırılmış şekilde pek çok çeşitlilikte pikaplar üretilmeye başlanmıştır. Sizler de annenizden ya da babanızdan kalmış olan plaklarınızı kullanmak istiyorsanız hiç vakit kaybetmeyin yonka müzik pikap kategorisine göz gezdirip kendinize uygun bir pikap beğenip satın alabilirsiniz.

 

Pikap Çeşitlerine Detaylıca Bir Göz Atalım

Amfisiz Pikaplar

Deck (dek) dediğimiz amfisiz pikap çeşitleri tek başına ses iletmezler. Ve amfisiz pikap çeşitlerine analog sistem gereklidir. Üzerinde ise ses, tiz, balans, bas gibi ayar tuşlarının olmadığını da belirtmek isterim. Eğer ileri zamanlarda pikabınızı geliştirmek isterseniz yani, amfi, hoparlör gibi ses sistemi eklemek isterseniz amfisiz pikapları tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu şekilde bir pikap kullanmak istiyorsanız da amfinizde kesinlikle ‘phomo’ adında bir giriş yeri bulunmalıdır. Ya da sıfırdan bir amfi – pikap seti alıyorsanız yine amfide ‘phono’ girişinin bulunmasına dikkat edin!

 

Amfili Pikaplar

Amfili Pikap çeşitlerini direkt olarak hoparlöre bağlayıp kullanabilirsiniz. Amfili pikap setlerinde amfi ekipmanlarının tamamı içerisinde bulunur. Amfisiz pikapların aksine amfili pikaplarda bas, tiz, balans, ses tuşları bulunmaktadır. Yer kaplamayan şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Üstelik sizi ekstra amfi alma masrafı ve derdinden de kurtarıyor. Sadece şunu bilmelisiniz ki bu pikap çeşitleri geliştirilmeye açık değildir. Eğer orijinal hoparlörü de var ise ileriye dönük yatırım yönünden çok doğru bir seçim yapmış olacaksınız. Temiz ve bakımlı kullandığınız müddetçe değeri daha da artacaktır.

 

Amfili Ve Amfisiz Pikap Modellerinde Dikkat Etmeniz Gerekenler!

Pikap modellerinde dikkat etmeniz gereken bir diğer detay ise kasa boyutudur. Bazı modellerde kasa boyu küçüktür ve 33’lük dediğimiz plakları takıp dinlerken kapağı kapatamazsınız. Ve bu yüzden pek tercih edilmeyen bir kasa boyutudur. Her ne kadar küçük ve yer kaplamayan bir model olsa da benim tercihim büyük kasalı pikaplardır. Çünkü küçük kasalı pikapların kapağı menteşeli değildir ve kullanacağınız zaman kapağı çıkartıp bir kenara koymanız gerektiğini belirtmek isterim.

Çanta Pikaplar

Günümüzde ve geçmiş yıllarda çok sevilen bir pikap çeşididir. Çantaya benzer şekilde tasarlanmıştır ve hoparlörü genel olarak kapağında bulunur. Pil ile çalışan türleri bulunmaktadır. Ve 45’lik plaklar dinleyebilmeniz için çok uygundur. Ama tabii ki 33’lük ya da 78’lik plakları da dinleyebilirsiniz. Güncel modellerinde ise usb bağlantısı sayesinde pc’ye program yüklenmesi ile birlikte MP3 dosyası oluşturabilme, SD kartı ile MP3 dinleyebilme, USB Flash belleklerden ve radyo dinleyebilme gibi yeni özellikler de eklenmiştir.

DJ Pikaplar

Bu tür DJ pikaplarında kolaylık ve pratik olması daha öne çıkarılmaktadır. Pitch ayarları, Direct Drive motor ve değiştirilebilen head Shell ve buna benzer şeyler DJ’lerin daha pratik ve hızlı olmasını sağlar. Örneğin, Direct Drive motorlar hızlı olacak şekilde istenilen devire gelmesini sağlamaktadır. Buda DJ’ler için çok tercih edilen bir özelliktir. Ayrıca DJ’ler birden fazla pikabı miksere bağlayıp, plaklar arasında ki iki farklı ritmi biraz yavaşlatıp, birazda hızlandırarak birbirine tuttururlar bu sayede bir parçadan diğer parçaya da geçebilirler. Bu işleme de mix derler. DJ pikapların da genel olarak S kollu denilen pikap kolu vardır. Tüm bu özelliklere ek olarak bir de ritimleri arttırıp veya yavaşlatmaya yarayan ‘pitch’ tuşları vardır.

Dolaplı Pikaplar

1960 yıllarında ve daha önce ki yıllarda oldukça popüler olan dolaplı pikaplar, konsol şeklinde tasarlanmıştır. Ve içerisinde pikabı, teybi ve radyosu bulunuyor. Hoparlör kısmı ise dolap içerisinde bulunmaktadır. Bu pikap çeşidinin bir özelliği ise 10 tane 45’lik plakları üst üste koyarak sırasıyla dinleyebilme imkanı sunmaktadır. İlerleyen zamanlarda da Dual adlı firmanın ürettiği amfili pikaplarda aynı özelliği bizlere sunmuştur.

Linear Pikaplar

Linear pikap çeşitleri yatay eksende hareket eder. Ve diğer S kol kullanılan pikap sistemlerinden farklı şekilde hareket etmektedir. Plaklar ilk kalıpların hazırlanması sırasında aynı sistemlerin kullanılması ile oluşturulur. Ama yatay eksende hareket eden pikap çeşitleri diğer türlü sistemlere göre daha iyi ve verimli çalışır. Ancak bu pikap türlerinde ki en önemli sorun ise Tanjant kol ünitesi hassas yapıdadır ve bu kol sistemi bulunan pikap çeşitleri dikkatle seçilip ucuz pikap türlerinden satın alınmamalıdır. Tamir anlamında masraflı ve zor oluşu da bir diğer sorundur. Linear pikap türleri bir çok işlevini yerine getirir ama kolları bakımından sorunludur. Bu sebeple beklentiyi yüksek tutmamak gerekir.

Plak Terimi Ve Plak Çeşitleri

Öncelikle Plak nedir sizlere bundan bahsetmek isterim. Plak, sesleri ve müzikleri kaydetmek amacıyla kullanılan bir üründür. Ve bu plaklar kaydedildikten sonra pikap yada gramofon gibi ses sistemlerinde dinleyebilmek için PVC kaplı yani termoplastik malzemesinden üretilmiş üstünde ise spiral ses çizgileri bulunan daire şeklinde bir levhadır. Plaklar özel şekilde kristal iğneler ile kazıma yapılması sonucu hazırlanır ve ilk numune olan plaktan kalıp çıkarılır. Bu kalıba 170 derece de plak ham maddesi dökülerek preslenmesi sonucu hızlı şekilde soğutularak çoğaltılır. Ve bu plaklar pikap ya da gramofon gibi cihazlara takılarak, dönen plak üstünde ki ses çizgilerini (olukları) iğneleri ile okur ve sese dönüştürür.

Plaklar çaplarının inç dediğimiz ölçü üzerinden ya da dakika da geçtikleri devir sayısı üstünden iki farklı şekilde sınıflara ayrılır. Yurt dışında genellikle çap ölçüsü üzerinden sınıflandırılır ancak bizim ülkemizde ise isimlendirilip ve sınıflandırılmasında devir sayısı ele alınmıştır.

 

16 Devir Plak : Bu plak türleri genel olarak dünya da çok az üretilmiştir ve hatta bizim ülkemizde görülmesi zor plaklardandır.

 

45’lik Plak ya da 45 Devirli Plak : 7 inç çapında olan 45’lik plakların her iki tarafında birer şarkı kayıtlıdır. Plak çeşitleri içerisinde en çok görülen ve bulunan bu plaktır.

 

EP : 45 devirde çalar ve buna rağmen plakta en az iki tane şarkı bulunduran 45’lik plaklardır.

 

Mini LP : 45’lik plak olan bu türde de en az iki şarkı bulunur. 33 devirli olup 45’lik plak türüdür. 45’lik plaklar deliksiz olurlar ya da göbek etiketi yerinde tek ya da çift yüzünde delik olur, “firma kapağı, orijinal kapak ya da ortak kapak’’ denilen ama her biri kağıttan üretilen zarf şeklinde kare keseler içerisinde bulunurlar. Firma kapağı, üretici firmanın genel bilgilerini üstünde bulunduran kapak türüdür. Ortak kapak ise, üretici firmanın bir sanatçısına ait bilgileri vs. bulunduran bir kapaktır. Mesela, kapağın ön yüzeyinde genellikle sanatçının resmi bulunur. Arka yüzeyinde ise, o sanatçının önceden çıkmış plaklarının listesi vardır ve genellikle sanatçının birçok plağını piyasaya sunarken de kullanılan kapaktır.

 

33 Devir Plak : 33’lük ya da diğer ismiyle de “uzunçalar’’( longplay LP) denilen bu plağın çap ölçüsü 12 inç olarak bilinir. 33 devir olan LP’lerin her iki yüzeyinde genellikle 4-9 şarkı kayıtlıdır. Bu plak türüne bu yüzden uzunçalar denilmiştir. LP’ler bu özelliği sayesinde sanatçının tam bir albümünü içermektedir. Bu plak türünün 3 tarafı da kapalı, sadece sağ tarafından açık şekilde kartondan üretilmiş olan albüm kesesinin içerisinde ve iç zarf dediğimiz beyaz renkte ki kağıttan yapılan koruyucu kılıp içerisinde satışa sunulmuştur.

 

Maxi Single : 33’lük plak ebatında yani 12 inç olup, her iki yüzeyinde bir şarkı bulunduran bu plaklar 45’lik plağa benzer şekilde yani 45 devirde çalmaktadır.

 

Taş Plak 78 Devir : 78’lik dediğimiz ya da diğer bilinen adıyla “ Taş Plak’’ 12 inç çap ölçüsüne sahip, 33’lük plağa benzerdir. Taş plaklara yaklaşık olan diğer çaptaki plaklara oranla malzemesinin sertliği, ağırlığı, kalınlığı ve ses çizgilerinin daha seyrek oluşu ayırt etmeye yarar. 78 devirde olan plaklarda esneme olmaz ancak darbe aldıkları taktirde yüzeyinde atma olabileceği gibi hammaddesine bağlı olarak da dikkat edilmediği sürece çok çabuk kırılabilirler. 78 devirlik olan bu taş plakların iki yüzeyinde de 1 şarkı yani toplam 2 şarkı bulundurur. 45’lik plaklara benzeyen 78 devirlik plakların çalma aracı elektrikli ya da manuel çalışan gramofondur. Ancak 78 deviri çalabilen pikaplarda da kullanılması mümkündür.

 

Taş Plak Ve Taş Plak Çalar

78 devirli plakların her bir yüzeyinde 1 şarkı bulunur. Ve onu özel kılan şey “Taş Plak’’ oluşudur. 33 devirli ve 45 devirli plaklar hassas olup eğilebilen plastiklerden yapılırken, 78’lik plaklar ise kalın, sert ve ağır bir malzemeden üretilmişlerdir. Bu yüzden de taş plak denilir. Bu plak türü bilinen en eski plaktır. Hem sert bir plak oluşu hem de hızlı dönmesi sebebi ile gürültülü çalabilmektedir. Günümüzde taş plak koleksiyonunu bulmak çok zordur. Çünkü 2. Dünya savaşından sonra üretim için hammadde bulmakta zorlanıldığı için 1950 yıllarından itibaren taş plaklar yavaş yavaş ortadan kalmış, onun yerine gelişen teknoloji ile birlikte 33’lük ve 45’lik plastikten gelen plaklar üretilmeye başlanmıştır.

 

Taş Plak Çalar : Taş plakları genellikle Gramofonlar çalar ve gramofonlarda devir ayarı olmaz. Sadece 78 devirli taş plakları çalabilirler. Örneğin 80’lerde basılan albümü gramofona takıp çalamazsınız. Bazı pikap modellerinde ise nadiren de olsa taş plaklar çalınabiliyor. Ancak pikabın iğnesine zarar verdiğini belirtmek isterim. En sağlıklısı gramofonda çalmaktır. Bizim ülkemizde 1900’lü yılların başından 1950 yıllarına kadar üretilen taş plak çeşitleri, 45 devirli plakların kullanımının artması ile beraber taş plaklar piyasada üretilmez ve bulunmaz hale gelmiştir.

 

Pikap Hakkında Genel Bilgiler

Pikap Markası olarak Karşınıza genellikle çıkacak olanlar, Dual, Numark, Sony, Pionner, Technics, Audio Technica, Midex, Lenco gibi önemli markalardır. Bu markaların pikap setleri genellikle kaset, CD çalar, FM radyo, pikap gibi kombinasyondan oluşur (TEAC serileri gibi). Bazı pikap modellerine ise, iPhone,iPod gibi cihazları bağlayabilirsiniz.

  • Pikap türlerinin bileşenleri şu şekildedir : Gövde, kafa, kartuş, iğne, tabla, kol ve kafa ile iğneyi taşıyan çubuk.

  • Pikapların kullanımı için dikkat etmeniz gereken en önemli husus sarsıntı yaşamamasıdır. Bu yüzden de pikabın ağır olması bu konuda avantaj sağlayacaktır. Ağır olmasının dışında sarsıntıyı önleyecek olan diğer önemli nokta ise, iç titreşimi önleyen düzeneklerin oluşudur. Tablanın dönmesini sağlayan motorun titreşimini de bu düzenekler emmektedir.

  • Pikap seçimi yaparken, seçenekler arasında var ise tablasının alüminyum oluşuna dikkat edin ve bu modelleri tercih edin bu modeller daha ağır oldukları için plağın titreşim yaşamasını önler.

  • Pikabınızın kolu önemli unsurlardan biridir. Kol hafif olmalıdır eğer çok ağır olursa plağa zarar verebilir. Çok eski modellerde S kol ve düz kol olarak iki tür bulunmaktadır. S kol daha çok tercih edilir ve daha iyi olduğu düşünülür.

  • Güncel olarak pikaplar 33’lük ( Longplay ) ve 45’lik (single) tarzda ki plakları çalar. Bu belirttiğimiz rakamlar plağın çalarken dönmesi ile 1 dakika içerisinde attığı tur rakamlarıdır.

Pikap Kullanım Alanları

Pikap kullanım alan bakımından oldukça öznel değerlendirilmesi gereken bir unsurdur. Çünkü her ne kadar yeni nesil teknolojik ses ekipmanları hayatımızı sarmış olsa da özgün doku ve ses odağını koruyarak günümüzde talep edilen nadir ses ekipmanından biridir. Pikap modellerini;

 

 

•    Sahne
•    Ev
•    Stüdyo
•    Okul
•    Açık kapalı
tüm alanlar

Bu denli geniş kullanım alanına sahip olan müzik aletini kimi zaman büyüklerimiz eskiden kalma diye salonda bulundurur. Toz tutmaya başlar arada özenle silinerek dekor amaçlı barındırılır. Kimi zaman bir evin olmazsa olmaz ürünlerinden biri olarak istediğiniz kadar üstün ses sistemine sahip olursanız olun plak çalar modelinin eşsiz ses rengi için değerlendirilir. Tamamı ile sese bakış açısı ile başlayan bu serüvende kesin bilgi olarak sesin oldukça yayvan biçimde olabildiğince sıkıştırılmamış halini bize plak çalar ya da diğer bir ifade ile pikaplar sunar. Yani pikaplardan elde edilen sesler oldukça organik ve olabildiğince canlı haline yani ilk haline yakındır. Ayrıca plağın üzerinde pikao iğnesinin girinti çıkıntılara temas ederken oluşturduğu akustik ve tını kendine özgü ve eşsiz bir dokudur. Bu tür ürünlerin kaybolmaması ve ilk halini koruyarak geliştirilmesi gerçekten çok özel becerilerdir. Peki teknoloji bu ürünleri yok etmeden ne kadar bu ürünleri koruyor tartışılır. Günümüzde ise pikap denildiğinde görsel açıdan oldukça dekoratif nostaljik ürünler özellik bakımından ise sd karttan bluetooth a kadar birçok yeni nesil teknolojik birimin yer aldığı ürünlerdir. Günümüzde elmas uçlu pikap iğnesinin değerlendirildiği oldukça özellikli birçok ürün bulunur. Ayrıca pikapları organik ve eski ürünler olarak arayan, antikacı birçok kişi ile denk gelebilirsiniz. Tamamı ile tutku işi olan plak çalar modelleri sürekli olarak geliştirilse de özgün yapısı korunarak günümüzde değerlendirilmektedir.

Plak çalar modellerini değerlendirirken benim sizlere tavsiyem ise kullanım amacı, alanı ve bütçenizi hesaba katmalısınız. Böylece en doğru pikap modelini satın alabilir ve dolayısı ile sizlere uzun vadede hizmet sunabilecek plak çalar ürünlerine sahip olabilirsiniz. Günümüz şartlarını göz önüne aldığımız takdirde mutlaka elektronik ve teknolojik unsurlarla donatılmış özgün temellerini kaybetmemiş pikap modellerini bu alanda profesyonel tedarik kanallarından satın almanızı öneriyorum.
 

Pikap Fiyatları  

Gelişen teknoloji ile birlikte her geçen yıl daha da nostaljik olması sayesinde pikaplara ve plaklara ilgi artmaktadır. Plak çalar pikapların en kalitelisini her yerde bulmakta bir hayli zordur. Bunu ancak plak sevdalıları anlayabilir. J Pikap fiyatı araştırırken çok geniş bir fiyat yelpazesine ulaşabilirsiniz. Çok uyguna pikap bulabileceğiniz gibi aşırı yüksek fiyatlara da pikap bulabilirsiniz. Bu geniş fiyat yelpazesine ve farklılıklarına sebep olabilecek birden fazla etken bulunmaktadır. Örneğin, markası, kalitesi, pikap özellikleri, üretim malzemesi gibi bir çok etkenler fiyatlarda değişiklik gösterir. Tüm bunlara ek olarak pikap üreticilerinin dışında satıcılar arasında oluşan kıyasıya rekabetlerde pikap fiyatlarını etkilemektedir. Ancak şunu belirtmeliyim ki çok uygun pikap fiyatlarını seçerken oldukça dikkat etmenizde yarar var aynı oranda kalitesi ve orijinal bir ürün olması da önemli bir noktadır. Bütçenize uygun kaliteli pikap modellerine www.yonkamuzikmarket.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Pikap Hakkında Merak Edilen Soru Ve Cevaplar

  1. Pikap İle Gramofon(Taş Plak Çalar) Arasında Ki Fark Nedir ?

Pikaplar 33’lük ve 45’lik plakları çalarken 78 devirli taş plakları Gramofon çalar. Ancak çok nadir de olsa 78 devirli taş plakları normal pikaplarda çalabilir. Ama bunu çok fazla önermem çünkü sert bir plak olduğu için pikap iğnesine zarar verebilir, plak zedelenebilir ve ses gürültülü çıkar. Tüm bunların aksine gramofonlar ise kesinlikle taş plaktan başka bir plak çalamaz. Çünkü gramofonların devir ayarı yoktur. Sadece 78 devir üstüne kurulu bir taş plak çalardır. Zaten dünya genelinde artık 78 devirli taş plaklar çok kullanılmaz. 33 ve 45 devirli plakların çıkması ile birlikte 78 devirli taş plaklar ve gramofonlar eskide kalmıştır. Dekor olarak kullanabileceğiniz gramofonları bulabilmeniz ise mümkündür.

  1. Amfili Pikapları Mı Yoksa Amfisiz Pikapları Mı Tercih Etmeliyim ?

Öncelikle her ikisi içinde tercih etmeniz gereken özellik kasa boyutudur. Küçük kasalı pikaplarda 33’lük plakları dinlerken kapağını kapatamazsınız ve buda kullanışlı olmaz. Büyük kasalı pikaplar daha sağlıklıdır. Yer açısından düşünmeyin çalma rahatlığı açısından düşünün. Amfili mi yoksa amfisiz mi olsun konusuna gelince de eğer ben pikabı her geçen yıl geliştirmek ve amfisini değiştirmek isterim derseniz amfisiz pikapları tercih edebilirsiniz. Ancak bu tür pikaplarda bas, tiz, ses ve balans gibi tuş ayarlarının olmadığını belirtmek isterim. Amfili pikaplar ise doğrudan hoparlöre bağlanarak kullanılabilir. Bu modelde tüm düzenekler bulunur ve sizi amfi satın alma gibi bir dertten kurtarır. Ayrıca bas, tiz, ses ve balans tuşları da bulunur. bide üstüne hoparlörü de varsa değmeyin keyfinize J bu özellikleri ve hususları göz önünde bulundurarak kendinize uygun bir pikap seçimi yapabilirsiniz.

  1. Pikap Tercih Ederken Dikkat Edilecekler Nelerdir ?

Pikap seçimi yaparken iki önemli husus vardır. 1. Eski yani antika bir pikap satın almak. 2. İse yeni bir pikap satın almak. Bu iki önemli noktada dikkat etmeniz gereken durumlar vardır. Mesela, plaktan şarkılar dinlemek nostaljik bir alışkanlıktır. Ve eski pikaplara ilgi duyuyorsanız da eski pikaplar bile bazen yenilerini aratmayacak durumda. Önemli olan kaliteli ve güvenilir bir markayı satın almak. Yeni üretilen pikaplarda da oldukça iyi markalar bulunmaktadır. Bunlara ek olarak yaşadığınız ülke de önemlidir. Türkiye’de oldukça kaliteli ve popüler markalar bulunmaktadır. Bu marka ve modellerden tercih hakkınızı kullanırsanız herhangi bir arıza sorunu ile karşılaştığınızda en azından yedek parça vs. durumlarını en aza indirmiş olursunuz.

  1. Sizden Satın Alacağım Pikap  İçin Teslimat Süresi Nedir ?

Web sitemiz üzerinden mesai saatleri içerisinde sipariş verdiğiniz ürünün stoklarımızda var olması halinde, vermiş olduğunuz sipariş 1 iş günü içerisinde özenle paketlenerek kargoya verilir. Kargoya verildikten sonra ise 2 iş günü içerisinde elinize ulaşır.

  1. Siparişini Verdiğimiz Pikap İçin Ödeme Seçenekleri Nelerdir ?

 

Siz değerli müşterilerimiz için oldukça pratik ve kolay ödeme yöntemlerimiz bulunmaktadır. Web sitemiz üzerinden 3d güvenlikli kredi kartı seçeneği ile taksit imkanlarından yararlanarak ya da mevcut tutarı sizlere belirteceğimiz banka hesabımıza Havale veya EFT yoluyla göndererek ödeme işlemlerinizi güvenle ve rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Yonka Elektronik A.Ş. olarak web sitesi deneyiminizi iyileştirmek için yasal mevzuata uygun çerezler (cookies) kullanmaktayız. Sitemizde kalmanız halinde çerez erişimine izin vermiş sayılırsınız. Detaylı bilgi için Çerez Politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.